08Яну 2008

Спортен клуб по борба Димитровград

PDFПечатЕ-поща
Автор: Administrator 

Спортен клуб по борба "Димитровград" гр. Димитровград е създаден в края на 2007 година, от група съмишленици димитровградчани, някои от тях бивши състезатели по борба . Вписан е под No 20071211015 в Централния  регистър на юридическите лица с нестопанска цел при Министерството на правосъдието с удостоверение No 015/11.12.2007 година, а също така и в Националния регистър на лицензираните спортни организации и членуващите в  тях спортни клубове под No 1-014-138 на 21.12.2008 година, като член на Българска Федерация по Борба.

Идеята при създаването бе да се постави началото на нещо ново - като подход, имидж, отношение към спорта борба. Посредством ангажиране освен на децата, но и на техните родители да бъде изграден модел за постигане на спортни постижения и успехи успоредно с възпитанието и формирането на личности и характери. Да бъде създадена социална и емоционална  среда, осмисляща ежедневието на децата желаещи да спортуват.

Нека си пожелаем с доказания и квалифициран треньор и педагог Салим Наим, с хората до него, които безкористно и всеотдайно го подкрепят,  Спортен клуб по борба "Димитровград"  да постигне амбициозните си цели и задачи.